Hannu Koponen

Lomakuvia ja kommentteja yhteiskunnasta.

Berliini 2020

Kesäloma 2020 matkakohteenä oli ”varma valinta” eli Berliini.

Piirroshahmo Rewessä (Mitte) katsoo ilmoituksia .
Kaupunkipyöräteline
Vaihtoehtoinen kaupunkipyöräteline, johon käy rengaslukot. Ajatusta voisi kehittää Suomenkin puolella, koska ainakin Helsingin kaupunkipyörätelineissä on useampia kiinnitysongelmia. Samalla telineet voisivat tarjota lukituspaikan myös muillekin pyörille.
Neues Museum Berliinissä
Matkalla pyörähdettiin myös Neues Museumin puolella. Turvaväleistä pidettiin hyvin kiinni ja mm. pienempiin huoneisiin pääsi vain rajattu määrä henkilöitä. Museon kuuluisin näyttelyesine, Egyptin kuningatar Nefertitin rintakuva.
Mielenosoitus Berliinissä
Berliinissä on vaikea olla törmäämättä mielenosoituksiin. 🙂
Kebap -paikka
Muutamien metropysäkkien päähän osui myös Mustafa’s Gemüse Kebap (vaatii Flash-asennuksen), joten olihan sielläkin jonotettava pienessä sateessa noin puoli tuntia, jotta tuli tämäkin kuuluista paikka testatuksi.

Next Post

Previous Post

© 2024 Hannu Koponen

Theme by Anders Norén